Jak sledovat UFC 276 Adesanya vs. Cannonier živě online

Israel Adesanya a Jared Cannonier budou bojovat o titul ve střední váze na UFC 276 , vysílaném z T-Mobile Areny v Las Vegas 2. července 2022 ve 22:00 ET / 19:00 PT. Zde je návod, jak to streamovat živě.

Jak streamovat UFC 276 živě v USA

Hlavní karta pro UFC 276 se vysílá výhradně na ESPN+ v USA. Pokud si předplatíte ESPN+ (6,99 $/měsíc nebo 69,99 $/rok) nebo balíček Disney (který zahrnuje ESPN+, Disney+ a vrstvu reklam Hulu za 13,99 $/měsíc), můžete si objednat UFC 276 za dalších 74,99 $. Noví předplatitelé mohou získat UFC 276 a rok ESPN+ za 99,98 $.

Kromě toho, že se obhájce titulu ve střední váze Adesanya utkal s kandidátem Cannonierem, hlavní karta UFC 276 zahrnuje souboj o titul v pérové ​​váze mezi obhájcem titulu Alexandrem Volkanovskim a soutěžícím Maxem Hollowayem, kteří proti sobě stojí již potřetí. Hlavní karta končí soubojem střední váhy mezi Seanem Stricklandem a Alexem Pereirou a soubojem bantamové váhy mezi Pedrem Munozem a Seanem O’Malleym.

Předběžná utkání budou streamována všem předplatitelům na ESPN+ ve 20:00 ET / 17:00 PDT, přičemž první předkoly se budou vysílat na UFC Fight Pass  (9,99 $/měsíc nebo 95,99 $/rok) v 18:00 ET / 15:00 PT.

Obejít geografická omezení pomocí VPN

Pokud žijete mimo Spojené státy nebo cestujete do zámoří, ale přesto chcete mít přístup k UFC 276 na ESPN+ nebo UFC Fight Pass, nejlepší je použít VPN. Pomocí VPN můžete obejít geografická omezení a streamovat UFC 276 na vyhrazených platformách.

ExpressVPN je celkově nejlepší VPN a nejlepší VPN pro streamování. Je to rychlý a snadný způsob, jak sledovat UFC 276, ať jste kdekoli. Zde je návod, jak začít:

  1. Stáhněte si ExpressVPN.
  2. Připojte se k serveru umístěnému v USA.
  3. Přihlaste se do ESPN+ a zakupte si hlavní stream karet, nebo se přihlaste ke svému ESPN+ nebo UFC Fight Pass účtu a sledujte přípravné zápasy. Budete muset zadat platné PSČ v USA.

ExpressVPN také nabízí bezplatnou zkušební verzi, takže pokud nejste se službou spokojeni, můžete se odhlásit ihned po sledování UFC 276.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.