Jak sledovat UFC 277 Peña vs Nunes 2 živě online

Julianne Peña a Amanda Nunes bojují o ženský šampionát v bantamové váze na UFC 277 , vysílaném z American Airlines Center v Dallasu v Texasu ve 22:00 ET/19:00 PT dne 30. července 2022. Zde je návod, jak to streamovat živě.

Jak streamovat UFC 277 živě v USA

Hlavní karta UFC 277 je dostupná výhradně na ESPN+ v USA. Stávající ESPN+ (6,99 $/měsíc nebo 69,99 $/rok) nebo Disney Bundle (který zahrnuje ESPN+, Disney+ a reklamní vrstvu Hulu za 13,99 $/měsíc) si mohou zarezervovat zápas za dalších 74,99 $. Noví předplatitelé mohou získat roční přístup k ESPN+ s UFC 277 za 99,98 $.

Peña a Nunes budou za necelý rok již podruhé bojovat o titul v ženské bantamové váze. Na UFC 269 Peña vzal titul Nunesovi, který ho nyní chce zpět. Hlavní karta také obsahuje další odvetný zápas mezi Brandonem Morenem a Kai Cara-France o prozatímní titul v muší váze. Je zde také zápas v těžké váze mezi Derrickem Lewisem a Sergejem Pavlovičem, zápas v muší váze mezi Alexandrem Pantoyou a Alexem Perezem a boj v lehké váze mezi Anthonym Smithem a Magomedem Ankalaevem.

Předzápasy UFC 277 budou k dispozici všem předplatitelům ESPN+ a Disney Bundle od 20:00 ET / 17:00 PT. Předčasné Prelims budou streamovány na UFC Fight Pass (9,99 $/měsíc nebo 95,99 $/rok) od 18:00 ET/15:00 PT.

Obejít geografická omezení pomocí VPN

Pokud žijete mimo Spojené státy nebo cestujete do zámoří, ale přesto chcete mít přístup k UFC 277 na ESPN+ nebo UFC Fight Pass, nejlepší je použít VPN. S VPN můžete obejít geografická omezení a streamovat UFC 277 na vyhrazených platformách.

ExpressVPN je celkově nejlepší VPN a nejlepší VPN pro streamování. Je to rychlý a snadný způsob, jak sledovat UFC 277, ať jste kdekoli. Zde je návod, jak začít:

  1. Stáhněte si ExpressVPN.
  2. Připojte se k serveru umístěnému v USA.
  3. Přihlaste se do ESPN+ a zakupte si hlavní stream karet, nebo se přihlaste ke svému ESPN+ nebo UFC Fight Pass účtu a sledujte přípravné zápasy. Budete muset zadat platné PSČ v USA.

ExpressVPN také nabízí bezplatnou zkušební verzi, takže pokud nejste se službou spokojeni, můžete se odhlásit ihned po sledování UFC 277.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.